Samlade studier

Jag har upplevt att bloggens »själ» förändrats av mina studie-bloggor; från att ha varit en plats där jag i maklig takt presenterade mina tankar och åsikter om allt möjligt, och en del omöjligt, så blev bloggen ett forum där jag i rasande tempo — allt är som bekant relativt — publicerade en enda sak, nämligen schackstudier.

I ett försök att återfå bloggens flegmatiska utseende tänker jag från och med nu inte visa studierna på hemsidan, utan de är hänvisade till sin egen sida. Jag försäkrar eventuella studiefantaster att jag ännu inte tröttnat på att publicera dem, och att jag fortfarande har ambitionen att publicera åtminstone 100 verk i den här serien, en per vecka (fredagar kl 18:00).

Addendum 2019-02-01: Eftersom jag avslutat min serie så har jag inte längre denna notis klistrad på hemsidan. Studierna kan naturligtvis fortfarande nås via sin kategori eller via den inledande artikeln.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *