Torgbrev

Tankar om och kring musik, del 67

Kajsa & MalenaBrev från ett torg

(Om uppspelningen inte startar, klicka här!)

Förra veckans låt handlade ju bara ytligt om snön som faller i april; i bakgrunden fanns det eviga relationsproblemet. Dagens låt är vald för att fördjupa och vidga det temat — och då kan till och med jag överse med ett arrangemang dränkt av stråkar.

Jag har i princip bara en skiva med Kajsa Grytt och Malena Jönsson[1], men den är å andra sidan mycket bra, »Historier från en väg». »I princip» betyder i det här fallet att jag har ytterligare några skivor, men att de inte gjort tillnärmelsevis samma intryck som väghistorierna. Kanske måste lyssna lite mer på dem för att de ska fastna?


Fotnoter:

  1. Kajsa Grytt gör också en fin insats i en låt med Bravado Bravado, »Flickan med den blågröna blicken». []

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *